Στην Ελευθερούπολη αύριο ο Αρχιεπίσκοπος

  • Dogma
Αρχιεπίσκοπος

Την Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως θα επισκεφθεί από αύριο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος με αφορμή την εορτή του Αγίου Ελευθερίου.

Την Τετάρτην, 14 Δεκεμβρίου και περί ώραν 17:45, στα προπύλαια του εορτάζοντος Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Ελευθερουπόλεως, θα πραγματοποιηθεί από τον Σεβασμιώτατον Ποιμενάρχη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο η υποδοχή του σεπτού Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ελλάδος, με την συμμετοχή Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών, του ιερού κλήρου, των αρχόντων και του λαού. Ακολούθως  θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός, στον εορτάζοντα Ιερό Ναό. Θα χοροστατήσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Την Πέμπτη το πρωί θα τελεσθεί στον ίδιο εορτάζοντα Ιερό Ναό Πανηγυρική Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου. Στην συνέχεια θα λάβει χώραν στο Αμφιθέατρον «Φρίξος Παπαχρηστίδης» του Δήμου Παγγαίου εκδήλωση προς τιμή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου, κατά την οποίαν θα ανακηρυχθεί επίτιμος Δημότης Παγγαίου.

TOP NEWS