Τριετές μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτου Αργολίδος

  • Dogma
μητροπολίτου αργολίδος

«Στάθηκε πραγματικός πατέρας στα νεανικά μας χρόνια δίδοντάς μας μια γνήσια αγιοπνευματική κατεύθυνση και πορεία στη ζωή μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης στο τριετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Αργολίδος κυρού Ιακώβου.

Στο χώρο που ανάλωσε τις πνευματικές του δυνάμεις και αποτελούσε επί χρόνια το ορμητήριο των ποιμαντικών του δράσεων, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, τελέσθηκε το τριετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Αργολίδος κυρού Ιακώβου.

Το μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Αργολίδος, ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Ιγνάτιος το Σάββατο 26 Μαρτίου.

Το τριετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Αργολίδος τελέστηκε, παρουσία πολλών πνευματικών τέκνων και συνεργατών του μακαριστού Ιεράρχου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης, ετόνισε ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν είναι δύσκολο να σβησθεί από τη μνήμη μας η μορφή, ο χαρακτήρας και η δράση του πολυαγαπημένου μας πατρός Ιακώβου. Μας αγάπησε και τον αγαπήσαμε.

Στάθηκε πραγματικός πατέρας στα νεανικά μας χρόνια δίδοντάς μας μια γνήσια αγιοπνευματική κατεύθυνση και πορεία στη ζωή μας. Πόνεσε στα προβλήματά μας, ανέχθηκε τις αδυναμίες μας ως φιλόστοργος πνευματικός. Όλοι εμείς που τον ζήσαμε έχουμε να διηγηθούμε στους νεότερους κάποια ψυχοφελή εμπειρία από την συνοδοιπορία μαζί του. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του μετά των Αγίων ώστε από εκεί ψηλά να δέεται για τη σωτηρία όλων μας.

TOP NEWS