Ξέγνοιαστο καλοκαίρι στην πόλη από την Αποστολή

  • Dogma
Αποστολή

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, θα προσφέρει κι εφέτος, ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στα παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών, που θα παραμείνουν στην πόλη.

Το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης 2017, θα πραγματοποιηθεί στο «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΝ» Κ.Δ.Α.Π. , το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με το Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου.  Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους γονείς έμπρακτη υποστήριξη και στα παιδιά ένα ακόμα Kαλοκαίρι που θα τους μείνει αξέχαστο.
Το Πρόγραμμα, υλοποιείται με την τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας, από εξειδικευμένο προσωπικό και χωρίζεται σε τρεις δεκαπενθήμερες περιόδους: Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 19/6 – 30/6, Β’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 3 /7 – 14 /7 Γ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 17 /7 – 28 /7, από Δευτέρα – Παρασκευή,07:30 – 15:30.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Ατελείωτο παιχνίδι, επισκέψεις σε θεματικά πάρκα, σε πολιτιστικούς & αρχαιολογικούς χώρους, εκδρομές στην εξοχή, πρωινό & κολατσιό, βιωματικές παραστάσεις, δρώμενα και πολλές εκπλήξεις.
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
Για οικογενειακό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ τα παιδιά θα φιλοξενούνται ΔΩΡΕΑΝ, ενώ για εισόδημα μεγαλύτερο από αυτό, το κόστος καθορίζεται ως εξής:
• 1 παιδί: σε 1 περίοδο 50€, σε 2 περιόδους 90€, σε 3 περιόδους 120€.
• 2 παιδιά: σε 1 περίοδο 80 €, σε 2 περιόδους 140€, σε 3 περιόδους 190€.
• 3 παιδιά: σε 1 περίοδο 120 €, σε 2 περιόδους 190€, σε 3 περιόδους 250€.
Οποιεσδήποτε άλλες κοινωνικές συνθήκες, θα κρίνονται κατά περίπτωση. *
ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ότι ΟΛΑ τα παιδιά απολαμβάνουν τις ΙΔΙΕΣ παροχές και συμμετέχουν ΙΣΟΤΙΜΑ στο πρόγραμμα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Αίτηση – Έντυπο Στοιχείων Παιδιού (παρέχονται από το Κέντρο)
2. Υπεύθυνη Δήλωση για τη συμμετοχή στις εκδρομές (παρέχεται από το Κέντρο)
3. Αστυνομική Ταυτότητα Γονέα/Κηδεμόνα
4. Φωτογραφία του παιδιού
5. Ιατρική Βεβαίωση, όπου θα αναγράφεται ότι το παιδί είναι υγιές και πλήρως εμβολιασμένο
6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για την κατηγορία της πολυτεκνίας)
7. Εκκαθαριστικό εφορίας (για την κατηγορία του χαμηλού εισοδήματος)
8. Κάρτα ανεργίας, εφόσον υπάρχει
Για πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής, οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ» Κ.Δ.Α.Π., Αγ. Κωνσταντίνου 7, Μοσχάτο & στο τηλέφωνο : 210 4833080

* Η επιθυμία συμμετοχής στις τρεις περιόδους, δηλώνεται από τους γονείς στο έντυπο της αίτησης, κατά σειρά προτίμησης. Προκειμένου να μη μείνει κανένα παιδί εκτός προγράμματος, η οριστική ένταξή τους στις περιόδους, θα εξαρτηθεί από το πλήθος των συμμετεχόντων σε κάθε μία από αυτές. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στο site της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, και στο f/b profile: Δημήτρειον Αποστολή.

TOP NEWS