Εργασίες ανοικοδόμησης Πνευματικού Κέντρου Μητροπόλεως Μουάνζα

  • Dogma
μουάνζα

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανοικοδομήσεως  του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Μουάνζα, το οποίο κατασκευάζεται στον προαύλιο χώρο του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου.

Ως γνωστόν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος υποσχέθηκε στον Ελληνομάθη Μητροπολίτη Μουάνζα κ. Ιερώνυμο, ότι μετά την ολοκλήρωση του μεγαλοπρεπούς Καθεδρικού Ναού, η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος θα αναλάβει και την ανέγερση του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου, το οποίο θα διευκολύνει τις Ποιμαντικές και Διοικητικές δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Μουάνζα.

Είναι εντυπωσιακό ότι και αυτό το Ιεραποστολικό έργο το ανέλαβε ο ευσεβείς κλήρος και λαός της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, δια το οποίο είναι άξιος πολλών επαίνων και συγχαρητηρίων.

Στις 24 Απριλίου ε.ε. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μουάνζα κ. Ιερώνυμος ευρισκόμενος στην Ελλάδα θα επισκεφθεί τον Ποιμενάρχη μας για να τον ενημερώσει  σχετικά με την πορεία των εργασιών.

Οι φωτογραφίες είναι από την έναρξη των εργασιών ανοικοδομήσεως του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Μουάνζα.

μουάνζα dsc02084 img-20180416-wa0009 dsc01918

TOP NEWS