Επισκέψεις στον Φθιώτιδος Νικόλαο

  • Dogma
φθιώτιδος

Με τον Στρατηγό ε.α κ. Αθανάσιο Νικολοδήμο συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης 31 Μαΐου στο Γραφείο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος όπου και για αρκετή ώρα είχαν μια ευχάριστη εποικοδομητική συζήτηση.

Ο κ. Νικολοδήμος συζήτησε με τον Ποιμενάρχη Φθιώτιδος τα της Λαμπρής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας που θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος την Κυριακή 8 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο ορεινό χωριό Γαρδίκι Ομιλαίων, τόπο καταγωγής του Στρατηγού, επί τη συμπληρώσει 100 ετών λειτουργίας του Ιστορικού Ναού του Αγίου Αθανασίου.

Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος εδέχθη εθιμοτυπικώς την επίσκεψη της κας Βιργινίας Στεργίου, Διδάκτωρος του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία επισκέφθηκε τον Ποιμενάρχη μας δια να λάβει την ευχή του και να τον ενημερώσει για την Υποψηφιότητά της στον Δήμο Στυλίδος, ως επικεφάλης νέας Παρατάξεως, στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την κα Στεργίου δια την επίσκεψή της και ευχήθηκε την από Θεού δύναμη στο έργο της προς ωφέλεια των ανθρώπων και της τοπικής κοινωνίας.

TOP NEWS