Ο Αρχιεπίσκοπος με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

  • Dogma
αρχιεπίσκοπος

Σειρά επαφών είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.

Στη συνέχεια τον επισκέφθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Αθανάσιος Κυριαζής και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλειος Ζορμπάς, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Τον Αρχιεπίσκοπο συνάντησαν επίσης σήμερα ο Επικεφαλής του Εθνικού Τυπογραφείου κ. Δημήτριος Γεωργίκος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αθηναίων κ. Νικόλαο Αβραμίδη.

Το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Αθηναίων κ. Ελευθέριο Σκιαδά , ο οποίος του προσέφερε το βιβλίο του με τίτλο 100 χρόνια ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), καθώς και με τον Διευθυντή της Τροχαίας Αττικής κ. Σπυρίδωνα Λάσκο. Μετά τη συνάντηση ο κ. Λάσκος δήλωσε τα εξής : « Σήμερα επισκέφθηκα τον Μακαριώτατο. Ήταν τιμή για μένα αυτή η πρόσκληση. Μου έδωσε την ευχή του και πιστεύω ότι θα μας ακολουθεί , όχι μόνο εμένα , αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής».

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Κώστας Παππάς
φωτογραφίες: Eurokinissi

TOP NEWS