Συγκλονιστικό θαύμα: «Αχ! μάνα μου Παναγία»

  • Dogma
παναγία

Στην Λευκωσία της Κύπρου συνέβη το εξής συγκλονιστικό θαύμα με την προσευχή στην Παναγία. Ένα παιδί τεσσάρων ετών δεν είχε μπορέσει ακόμα να μιλήσει.

Οι γονείς του και ιδιαίτερα η γιαγιά έκαναν θερμές προσευχές στην Παναγία τη Φανερωμένη της Λευκωσίας και την παρακαλούσαν να θεραπεύσει το παιδί.

Μια Κυριακή πρωί, καθώς η γιαγιά επέστρεφε από την Εκκλησία στο σπίτι της, βρήκε στο δρόμο μια μικρή εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης Λευκάδος. Την πήρε μαζί της και την τοποθέτησε με τις υπόλοιπες εικόνες στο προσκυνητάρι του σπιτιού της και καθημερινά προσεύχονταν μπροστά στις άγιες εικόνες λέγοντας χαρακτηριστικά στην Παναγία: «Αχ! μάνα μου Παναγία». Πολλές φορές είχε και τον μικρό εγγονό της πλάι της και προέτρεπε και αυτόν να προσεύχεται στην Παναγία.

Μια ημέρα καθώς στέκονταν μαζί με τον μικρό εγγονό της και προσεύχονταν, ο μικρός άπλωσε τα χέρια του και πήρε από το προσκυνητάρι την εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης Λευκάδος, και τότε προς έκπληξη όλων αναφώνησε: «Αχ! μάνα μου Παναγία». Έκτοτε το παιδί δεν παρουσίασε ποτέ κάποιο πρόβλημα με την ομιλία του. Κατόπιν η γιαγιά του παιδιού ήρθε στην Λευκάδα και προσκύνησε την Παναγία ευχαριστώντας την θερμά για την θεραπεία του εγγονού της.

Πηγή: Περιοδικό «Φανερωμένη», Τριμηνιαία έκδοση, τ. 28 Απρίλιος- Ιούνιος 2017.

TOP NEWS