Ο Μητροπολίτης Χίου στο Βούρειο Δημοτικό σχολείο Λειβαδίων

  • Dogma
μητροπολίτης χίου

Την Τρίτη 12 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Xίου κ. Μάρκος βρέθηκε κοντά στους Δασκάλους και τα παιδιά του Βούρειου Δημοτικού Σχολείου Λειβαδίων.

Ο Σεβασμιώττατος  Μητροπολιτης Χίου κ. Μάρκος, έγινε δεκτός με πολύ μεγάλο σεβασμό και πηγαίες εκδηλώσεις ενθουσιασμού από όλους.

Ο Σεβασμιώτατος μετά από το θερμό πατρικό χαιρετισμό του συνομίλησε με τα παιδιά, μέσα σε κλίμα αγάπης, θαυμάσιας επικοινωνίας και εγκαρδιότητος. Μίλησε για το ρόλο του σχολείου στην κοινωνικοποίηση του παιδιού και διηγήθηκε στους μαθητές την ιστορία του Τέταρτου Μάγου.

μητροπολίτης χίου

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε και επήνεσε τους Δασκάλους και τα παιδιά, έδωσε σε όλους ως ευλογία μία μικρή εικόνα καθώς και μία τσάντα με γραφική ύλη. Υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα επισκεφθεί ξανά το Σχολείο τους τον Σεπτέμβριο, για να τελέσει τον Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο γι’ αυτήν την ποιμαντική του επίσκεψη, διότι γέμισε την καρδιά όλων, μικρών και μεγάλων με αγάπη.

 

TOP NEWS