Θεσσαλιώτιδος: Επισκέψεις στα σχολεία της Μητρόπολης

  • Dogma
θεσσαλιώτιδος

Συνέχισε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος τις ποιμαντικές του επισκέψεις στις σχολικές μονάδες της περιφερείας Καρδίτσης.

Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος επισκέφτηκε το 2ο Λύκειο Καρδίτσας, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας π. Παναγιώτη Καλλιώρα και τους εφημερίους του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Καρδίτσης π. Βασίλειο Σιαματά και π. Χρήστο Καλλιντέρη.

θεσσαλιώτιδος θεσσαλιώτιδος
Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν ο Διευθυντής κ. Λίτσιος Γεώργιος και οι εκπαιδευτικοί του ως άνω Σχολικού Συγκροτήματος, με τους οποίους ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης είχε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση και εγκάρδια συζήτηση.
Ο Σεβασμιώτατος Θεσσαλιώτιδος, μίλησε επίσης με τους μαθητές και τις μαθήτριες και στο τέλος, τους μοίρασε από μια Καινή Διαθήκη.

θεσσαλιώτιδος θεσσαλιώτιδος θεσσαλιώτιδος

Προχθές, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος στο πλαίσιο των ποιμαντικών του επισκέψεων στις σχολικές μονάδες της περιφερείας Καρδίτσης βρέθηκε στο Γυμνάσιο-Λυκειακές τάξεις Μαγούλας.
Τον Σεπτό μας Ποιμενάρχη συνόδευσαν ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος και ο εφημέριος της ενορίας Μαγούλας π. Κωνσταντίνος Κοντονίκας.

θεσσαλιώτιδος
Ο διευθυντής του ως άνω Σχολικού Συγκροτήματος κ. Χρήστος Μόρφος επεφύλαξε μαζί με το λοιπό εκπαιδευτικό προσωπικό μια θερμή και εγκάρδια υποδοχή στον Μητροπολίτη μας.

θεσσαλιώτιδος
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος αφού ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, αντήλλαξε ευχές και είχε μαζί τους μία ευχάριστη επικοινωνία.

θεσσαλιώτιδος

Την Δευτέρα ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος βρέθηκε στο 5ο και 2ο Γυμνάσιο της πόλεώς μας. Οι διευθυντές των ως άνω Γυμνασίων κ.κ. Αγγελική Τριφέρη και Νικόλαος Νεοχωρίτης υποδέχθηκαν τον Μητροπολίτη με χαρά και είχαν μια σύντομη επικοινωνία.

TOP NEWS