Παγωτό με στέβια

  • Δόγμα

Υλικά ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 1 μπανάνα μεγάλη παγωμένη 2 κ.σ.κακάο άγλυκο (γεμάτες) 1 κ.σ.υγρό γλυκαντικό με στέβια 1/4 φλ.φυτικό γάλα (αμυγδάλου ή άλλο) ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΝΓΚΟ 1μεγάλη μπανάνα 1μεγάλο μάνγκο ή ροδάκινο 1 κ.γ.υγρό γλυκαντικό με στέβια 1/4 φλ.φυτικό γάλα (αμυγδάλου ή άλλο) ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ 1μεγάλη μπανάνα 250 grπαγωμένα κόκκινα φρούτα […]

Υλικά ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

μπανάνα μεγάλη παγωμένη

κακάο άγλυκο (γεμάτες)

υγρό γλυκαντικό με στέβια

φυτικό γάλα (αμυγδάλου ή άλλο)

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΝΓΚΟ

μεγάλη μπανάνα

μεγάλο μάνγκο ή ροδάκινο

υγρό γλυκαντικό με στέβια

φυτικό γάλα (αμυγδάλου ή άλλο)

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

μεγάλη μπανάνα

παγωμένα κόκκινα φρούτα δάσους ή φράουλες

υγρό γλυκαντικό με στέβια

φυτικό γάλα (αμυγδάλου ή άλλο)

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Χωνάκια παγωτού

Εκτέλεση

ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

    1. Καθαρίζουμε και κόβουμε τη μπανάνα σε μικρά κομμάτια.
    2. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα μικρό δίσκο.
    3. Απλώνουμε τα κομμάτια μπανάνας και τα παγώνουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν τελείως.
    4. Βάζουμε τα παγωμένα κομμάτια μπανάνας στο μπλέντερ.
  1. Προσθέτουμε το κακάο, το υγρό γλυκαντικό με στέβια καθώς και το φυτικό γάλα.
  2. Χτυπάμε τα υλικά στο μπλέντερ να ομογενοποιηθούν.
  3. Στην αρχή μοιάζει να έχει κομματάκια αλλά με το συνεχές χτύπημα για 1-2’ σχηματίζεται soft παγωτό.
  4. Ισομοιράζουμε σε χωνάκια και το απολαμβάνουμε αμέσως.

ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΝΓΚΟ

  1. Κόβουμε τα φρούτα σε κομμάτια.
  2. Τα βάζουμε σε δίσκο και τα παγώνουμε στην κατάψυξη.
  3. Βάζουμε στο μπλέντερ τα φρούτα, το υγρό γλυκαντικό με στέβια και το φυτικό γάλα.
  4. Τα πολτοποιούμε μέχρι να σχηματιστεί soft παγωτό με γεύση μάνγκο.

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

  1. Αντικαθιστούμε το παγωμένο μάνγκο με 250 γραμ. παγωμένα κόκκινα φρούτα δάσους ή φράουλες.
  2. Τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ με την παγωμένη μπανάνα και το υγρό γλυκαντικό με στέβια.
  3. Σε 2’ έχουμε έτοιμο κατακόκκινο παγωτό soft με γεύση φρούτων.

Πηγή: https://www.argiro.gr/

TOP NEWS