ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Η εορτή της Πεντηκοστής ενώπιον της Αγίας Ελένης

  • Dogma
Πεντηκοστής

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία από τον ι. ν. αγίας Βαρβάρας, όπου φιλοξενούνται τα ιερά λείψανα της Αγίας Ελένης που μεταφέρθηκαν τον περασμένο μήνα από την Βενετία στην Ελλάδα.

Η Ακολουθία του Όρθρου και η Θ. Λειτουργία της εορτής της Πεντηκοστής από τον Ι. Ν. Αγίας Βαρβάρας ομωνύμου Δήμου Αττικής, συλλειτουργούντων των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Φαναρίου και Σαλώνων στο πλαίσιο της φιλοξενίας του Σεπτού Λειψάνου της Αγίας Ισαποστόλου Ελένης και του Τιμίου Ξύλου που μεταφέρθηκαν για πρώτη φορά στην Ιστορία από την Βενετία.


Το Τίμιο Ξύλο και το Ιερό Σκήνωμα της Αγίας Ελένης θα παραμείνουν στον Προσκυνηματικό Ναό της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δήμου Αττικής (κοντά στο Αιγάλεω),  έως και 15 Ιουνίου 2017.

Το πρόσωπο της Αγίας μας αποκαλύπτει την ίδια την καρδιά της Ορθοδοξίας, τον πνευματικό αγώνα των Αγίων, την ταπείνωσή τους, την αγάπη τους για τον άνθρωπο, την υπέρβαση του φόβου του θανάτου. Γι’ αυτό επικαλούμαστε την Αγία να γίνει η ικέτιδα της κλήσεως και της παρακλήσεώς μας και προσερχόμαστε ταπεινοί προσκυνητές στο χαριτόβρυτο Ιερό Σκήνωμά της.
φωτογραφία: eurokinissi – Στέλιος Μισίνας

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ