ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Εσπερινός και Παράκληση ενώπιον της Αγίας Ελένης

  • Dogma
μετάδοση

Η Ακολουθία του Εσπερινού και του Παρακλητικού Κανόνος προς τους Αγίους Ισαποστόλους Κωνσταντίνο & Ελένη από τον Ι. Ν. Αγίας Βαρβάρας ομωνύμου Δήμου Αττικής, στο πλαίσιο της φιλοξενίας του Σεπτού Λειψάνου της Αγίας Ισαποστόλου Ελένης και του Τιμίου Ξύλου που μεταφέρθηκαν για πρώτη φορά στην Ιστορία από την Βενετία.

Απευθείας από τον ιερό προσκυνηματικό ναό Αγίας Βαρβάρας Αιγάλεω, όπου φυλάσσονται τα ιερά λείψανα της Αγίας Ελένης που μεταφέρθηκαν από την Βενετία στην Ελλάδα.

Το Τίμιο Ξύλο και το Ιερό Σκήνωμα της Αγίας Ελένης θα παραμείνουν στον Προσκυνηματικό Ναό της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δήμου Αττικής (κοντά στο Αιγάλεω),  έως και 15 Ιουνίου 2017.

Το πρόσωπο της Αγίας μας αποκαλύπτει την ίδια την καρδιά της Ορθοδοξίας, τον πνευματικό αγώνα των Αγίων, την ταπείνωσή τους, την αγάπη τους για τον άνθρωπο, την υπέρβαση του φόβου του θανάτου. Γι’ αυτό επικαλούμαστε την Αγία να γίνει η ικέτιδα της κλήσεως και της παρακλήσεώς μας και προσερχόμαστε ταπεινοί προσκυνητές στο χαριτόβρυτο Ιερό Σκήνωμά της.
φωτογραφία: eurokinissi – Στέλιος Μισίνας

TOP NEWS