Απευθείας Μετάδοση: Μεθέορτος εσπερινός ενώπιον της Αγίας Ελένης

  • Dogma
Αγίας Ελένης

Η Εκκλησία σήμερα τιμά τη μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση τον Μεθέορτο Εσπερινό από τον ιερό προσκυνηματικό ναό Αγίας Βαρβάρας, όπου φιλοξενούνται τα ιερά λείψανα της Αγίας Ελένης που μεταφέρθηκαν την περασμένη εβδομάδα από την Βενετία στην Αθήνα.

Ζωντανή σύνδεση με τον ιερό προσκυνηματικό ναό Αγίας Βαρβάρας, όπου φιλοξενούνται τα ιερά λείψανα της Αγίας Ελένης. Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός – Εγκώμια Αγίας Ελένης – Λιτάνευση Τιμίου Ξύλου και Ιερού Σκηνώματος πέριξ του Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας


Το Τίμιο Ξύλο και το Ιερό Σκήνωμα της Αγίας Ελένης θα παραμείνουν στον Προσκυνηματικό Ναό της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δήμου Αττικής (κοντά στο Αιγάλεω),  έως και 15 Ιουνίου 2017.

Το πρόσωπο της Αγίας μας αποκαλύπτει την ίδια την καρδιά της Ορθοδοξίας, τον πνευματικό αγώνα των Αγίων, την ταπείνωσή τους, την αγάπη τους για τον άνθρωπο, την υπέρβαση του φόβου του θανάτου. Γι’ αυτό επικαλούμαστε την Αγία να γίνει η ικέτιδα της κλήσεως και της παρακλήσεώς μας και προσερχόμαστε ταπεινοί προσκυνητές στο χαριτόβρυτο Ιερό Σκήνωμά της.

φωτογραφία: eurokinissi – Στέλιος Μισίνας

TOP NEWS