ΔΕΙΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ: Μένουμε Έλληνες και Ορθόδοξοι στο Βελλίδειο

  • Dogma
βελλίδειο

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο με θέμα : «Διαπιστώσεις και προβληματισμοί για την Ορθόδοξη χριστιανική πίστη μας».

Η Iερὰ Μητρόπολη Θεσσαλονίκης με την ευλογία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, τα Ορθόδοξα Χριστιανικὰ Σωματεία και η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, διοργανώνουν ειδική Εκδήλωση στο Βελλίδειο Κέντρο με γενικό θέμα : «Διαπιστώσεις και προβληματισμοί για την Ορθόδοξη χριστιανική πίστη μας».
Τα θέματα που θα αναπτυχθούν από διακεκριμένους ομιλητές είναι :
• «Προϊούσα Ισλαμοποίηση της Ελλάδος και της Ευρώπης (προσφυγικό, μεταναστευτικό, δημογραφικό)»,
• «Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και
• «Μετάλλαξη του μαθήματος των Θρησκευτικών στα Σχολεία».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ:

To «Ιωάννης Βελλίδης» ή Βελλίδειο είναι συνεδριακό κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Βρίσκεται συμβολή της Λεωφόρου Στρατού και της 3ης Σεπτεμβρίου. Έχει χωρητικότητα 2400 ατόμων και αποτελεί το μεγαλύτερο συνεδριακό κέντρο της Ελλάδας. Διακρίνεται για την λειτουργικότητά του και τη δυνατότητά του να φιλοξενεί κάθε είδους εκδηλώσεις. Ονομάζεται Βελλίδειο προς τιμήν του Ιωάννη Βελλίδη ο οποίος ήταν Έλληνας δημοσιογράφος, εκδότης και επιχειρηματίας, από τους σημαντικότερους Θεσσαλονικείς του 20ού αιώνα. Το «Ιωάννης Βελλίδης» ή Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο λειτουργεί όλο το χρόνο και φιλοξενεί διάφορες εκδηλώσεις όπως συνέδρια, ημερίδες, συμπόσια, σεμινάρια, ομιλίες, συνεντεύξεις Τύπου, εταιρικές παρουσιάσεις, συναυλίες κλασικής και σύγχρονης μουσικής και θεατρικές παραστάσεις.

TOP NEWS