Εκδήλωση προς τιμήν του Ανδρέα Καρμπόνε

  • Dogma
Ανδρέα Καρμπόνε

Το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής και η Παιδική-Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα, η οποία βρίσκεται υπό την αιγίδα της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τιμούν τον Μαέστρο, Συνθέτη και Μουσικοπαιδαγωγό Ανδρέα Καρμπόνε, για την πολύτιμη και πολυσχιδή προσφορά του στον τομέα της τέχνης και του πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 8.00 μ.μ. διενεργείται κονσέρτο στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», το οποίο είναι αφιερωμένο στον Μουσουργό Ανδρέα Καρμπόνε.
Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 20ετή πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά της Παιδικής-Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας στα μουσικά και παιδαγωγικά πράγματα της πατρίδας μας.
Η Παιδική-Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση της κας. Νίνας Πατρικίδου, θα ερμηνεύσει έργα του τιμώμενου Μουσουργού καθώς και έργα κλασσικού ρεπερτορίου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός»: Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα 105 61, τηλ.: 21 0322 1917, στάση metro : Πανεπιστήμιο

TOP NEWS