Φθιώτιδα: Χιόνια στο καμπαναριό και κρύο τσουχτερό – Η κακοκαιρία έφερε αυτές τις εικόνες κοντά στη Λαμία

  • Δόγμα

Οι άνθρωποι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου είναι από τα ξημερώματα στους δρόμους για τη μάχη το χιονιά, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία. «Για ακόμη μια φορά το φετινό χειμώνα έχουμε αρκετό χιόνι στα χωριά μας.

Η κακοκαιρία έντυσε στα λευκά μια σειρά από χωριά της Λαμίας, με τα χιόνια να κρατούν τους περισσότερους μέσα στα σπίτια τους…

Τα χωριά του Δήμου Λαμιέων ντύθηκαν και πάλι στα λευκά. Το χιόνι σε κάποια από τα χωριά της Υπάτης, αλλά και στην Παύλιανη έφτασε τους 15 πόντους. Έχει χιονίσει στην Υπάτη, το Καπνοχώρι, τη Μονή Αγάθωνος, το Λυχνό, το Μεσοχώρι, το Περιστέρι, τον Πύργο, την Καστανιά, καθώς επίσης και στα χωριά από την πλευρά της Παύλιανης, ενώ λιγότερο χιόνι έχει πέσει σε Καλαμάκι και Δίβρη.

Οι άνθρωποι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου είναι από τα ξημερώματα στους δρόμους για τη μάχη το χιονιά, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία. «Για ακόμη μια φορά το φετινό χειμώνα έχουμε αρκετό χιόνι στα χωριά μας. Είμαστε εδώ και σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων και το προσωπικό του Δήμου μας, κάνουμε παρεμβάσεις όπου χρειάζεται για να κρατήσουμε ανοιχτούς τους δρόμους και να προσφέρουμε βοήθεια σε ηλικιωμένους και ανήμπορους συμπολίτες μας», λέει στο lamiareport.gr, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων Κώστας Ξεφλούδας.

Πηγή: https://www.newsit.gr/

TOP NEWS