Η ιστορία της τουρίστριας που επέστρεψε στην Αμοργό ως Μοναχή!

  • Dogma
αμοργό

Η τουρίστρια αυτή δεν είναι άλλη από την Γερόντισσα στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του Βαλσαμίτη, στην Αμοργό, η οποία με την επιστροφή της στο νησί που τη μάγεψε ανέλαβε να αναβιώσει την  εγκαταλελειμμένη από το 1757 μονή, την οποία συντηρεί μόνη της με τα έσοδα απο τις αγιογραφίες που φιλοτεχνεί. Σύμφωνα με την ίδια, μπορεί […]

Η τουρίστρια αυτή δεν είναι άλλη από την Γερόντισσα στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του Βαλσαμίτη, στην Αμοργό, η οποία με την επιστροφή της στο νησί που τη μάγεψε ανέλαβε να αναβιώσει την  εγκαταλελειμμένη από το 1757 μονή, την οποία συντηρεί μόνη της με τα έσοδα απο τις αγιογραφίες που φιλοτεχνεί.

Σύμφωνα με την ίδια, μπορεί να βοηθήσει κάποιον με κατάθλιψη στο να γίνει καλά, αν μείνει μαζί της για λίγο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική μοναχή που βρίσκεται στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του Βαλσαμίτη στην Αμοργό.

Το κτήριο της Μονής, παρέμενε ερειπωμένο από το 1757, ενώ πλέον είναι ένας παράδεισος τον οποίο σίγουρα πρέπει να επισκεφθείτ αν βρεθείτε στην Αμοργό.

Δείτε την ανάρτηση που έγινε στο facebook για την Γερόντισσα Ειρήνη

«Φέρτε μου εδώ κάποιον με κατάθλιψη και θα τον κάνω καλά», είναι τα λόγια που τονίζει σε όσους επισκέπτονται το ξακουστό Μοναστήρι.

Διαβάστε επίσης: Η φοβερή ιστορία της δημοσιογράφου που έγινε μοναχή

 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ