Νέα βλάσφημη ταινία: Παρουσιάζει τον Χριστό ομοφυλόφιλο!

  • Dogma
χριστό

Ξεπέρασε τα όρια και της πιο…νοσηρής φαντασίας η νέα ταινία του Netflix… Τί σκέφτηκαν αυτή τη φορά προκειμένου να προκαλέσουν; Να ασχοληθούν με την … προσωπική ζωή του Χριστού, παρουσιάζοντάς Τον μάλιστα ως  ομοφυλόφιλο!

Η γνωστή πλατφόρμα κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες μια νέα βραζιλιάνικη κωμωδία με τίτλο «The First Temptation of Christ», η οποία έχει ήδη προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Η υπόθεση της 47 λεπτης ταινίας, κατά την οποία ο Ιησούς όταν γίνεται 30 ετών φέρνει στο σπίτι τον σύντροφό του για να γνωρίσει την οικογένειά του, περιγράφεται από το Netflix, ως ένα βέβηλο χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα από τους Porta dos Fundos.

Οι Porta dos Fundos, που στα πορτογαλικά σημαίνει «πίσω πόρτα», είναι μια ομάδα πέντε ανθρώπων από το Ρίο Ντε Τζανέιρο, οι οποίοι ξεκίνησαν να κάνουν στο YouTube βιντεάκια με παρωδίες. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή στο κανάλι τους μετρούν περί τους 16,2 εκατομμύρια συνδρομητές.

Η νέα ταινία όμως που έφτιαξαν για το Netflix, φαίνεται πως δεν έχει την αποδοχή που θα περίμεναν από την πλειονότητα των θεατών….Και όχι άδικα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

TOP NEWS