Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος νέος εκπρόσωπος Τύπου της ΔΙΣ

  • Dogma
εκπρόσωπος Τύπου

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος ορίσθηκε σήμερα από τη νέα Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος ως εκπρόσωπος τύπου αυτής.

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τον χώρο της επικοινωνίας. Βοήθησε στο άνοιγμα της Εκκλησίας στο χώρο των ΜΜΕ, με την έκδοση των περιοδικών ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ και ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΝΕΙΑΤΑ, την οργάνωση και διεύθυνση του ραδιοσταθμού ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91,2 FM, και με την τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ1 ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ, την οποία παρουσιάζει από το 1992 μέχρι και σήμερα. Παράλληλα, για πέντε χρόνια επιμελήθηκε εκπομπή της ΕΡΑ -5 για τους απόδημους Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Διετέλεσε εκπρόσωπος τύπου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου.

*Στη φωτογραφία ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο Γραμματεύς της Συνοδικής Επιτροπής Τύπου Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Χατζηαντωνίου και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου κ. Γεώργιος Βασιλείου.

 

TOP NEWS