Ο Νίκος Οικονομόπουλος εξομολογείται την αγάπη του για το Άγιο Όρος

  • Dogma
οικονομόπουλος

Την αγάπη του για το Άγιο Όρος εξομολογήθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος, μιλώντας  στην πρεμιέρα της εκποπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον τηλεοπτικό σταθμό Ant’1.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος  μίλησε θερμά για τις επισκέψεις του στο Περιβόλι της Παναγίας, ενώ παρότρυνε εκείνους που δεν το έχουν επισκεφθεί ακόμα να το κάνουν. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «συναντάς ανθρώπους που νομίζεις ότι δεν ξέρουν τίποτα και εκείνοι γνωρίζουν τα πάντα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός λαικός τραγουδιστής μίλησε για τις επισκέψεις του στο Άγιος Όρος και τη σχέση του με το Θεό. Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Πήγα στο Άγιο Όρος δύο φορές και θα ξαναπάω. Θα το προτείνω σε πολλούς ανθρώπους. Έχουν χάσει την πίστη τους πολλοί άνθρωποι, λόγω της κρίσης, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στις οικογένειες τους, στις δουλειές τους, κι έτσι λένε « Δεν υπάρχει Θεός». Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι, πρέπει να έχουμε πίστη μέσα μας.  Όταν έχεις αισιοδοξία τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Πλέον είναι ταμπού να πεις πάω εκκλησία. ..»

TOP NEWS