Το συγκλονιστικό θαύμα του Αγίου Λουκά που συγκίνησε την Βίκυ Χατζηβασιλείου- Βίντεο

  • Dogma
χατζηβασιλείου

Η εξομολόγηση του σύγχρονου θαύματος του Αγίου Λουκά του Ιατρού συγκλόνισε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Αυτο ήταν ένα από τα τελευταία «Πακέτα» που προκάλεσε τα πιο δυνατά και έντονα συναισθήματα Παρακολουθήστε το απίστευτο βίντεο.

Η Τάνια που έχει καταγωγή από την Καλαμάτα, με την αποστολή του πακέτου της θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε στα θαύματα, μοιραζόμενη τη δική της εμπειρία πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Η αποστολέας, όταν διένυε τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έμαθε πως η αδερφή της βρίσκεται στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση, και ότι οι γιατροί δεν της έδιναν καμία ελπίδα για ζωή.

Τότε συνειδητοποίησε ότι οι γονείς της είχαν μιλήσει ήδη με το γραφείο τελετών κι είχαν οργανώσει όλα τα διαδικαστικά της κηδείας.

Οδηγούμενη από μια σύμπτωση, η Τάνια επικοινώνησε μέσω facebook με τον πάτερ Βασίλειο από την Νέδουσα -τον παραλήπτη του πακέτου- και βίωσε το θαύμα:

Η αδερφή της επέστρεψε στη ζωή, διαψεύδοντας όλα τα προγνωστικά των γιατρών. Όλα όσα αφηγούνται αποστολέας και παραλήπτης παρουσιάζουν ξεχωριστό και ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Θαύμα Αγίου Λουκά Ιατρού σε κοπέλα με ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία από ανεύρυσμα.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Πάμε Πακέτο 9-3-19

Διαβάστε επίσης: Άγιο Όρος: Η … οργή της Λιάνας Κανέλλη όταν η Μαλβίνα παραβίασε το άβατο

Φωτογραφία αρχείου: intime

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ