Υποδοχή Τίμιας Ζώνης στο Αντίρριο (βίντεο)

  • Dogma
αντίρριο

Ολιγόωρη στάση στο Αντιρρίο, πριν την επιστροφή της στην Ι.Μ.Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους για την Τίμια ζώνη της Παναγίας, η οποία τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται προς προσκύνηση και ευλογία στον Ι.Ν.Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα,η Τίμια ζώνη θα βρίσκεται στον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου στο Αντίρριο για μερικές ώρες  για προσκύνηση και κατόπιν αναμένεται το ταξίδι της επιστροφής της στο Άγιο Όρος.

Στο Αντίρριο το Ιερό κειμήλιο υποδέχτηκε  σύσσωμος κλήρος και Λαός με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ.Ιερόθεο και τη συμμετοχή στρατιωτικού αγήματος και την φιλαρμονικής Αντιρρίου, ενώ την συνόδευαν ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Κερνίτσης κ.Χρύσανθος και ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Βαταπαιδίου κ.Ευφραίμ.

Το δικό τους παρών έδωσαν επίσης,ο βουλευτής της Δημ.συμπαράταξης του νομού κ.Κωνσταντόπουλος, ο ανεξάρτητος Αχαιός βουλευτής Ν.Νικολόπουλος,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος,ο αντιδήμαρχος Α.Κοτσανάς,δημοτικοί σύμβουλοι και  ο πολιτευτής της Ν.Δ. Χρ.Παΐσιος.

Πηγή:  Nafpaktianews

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ