Αμβρόσιος: Αντιεμβολιαστικό παραλήρημα – Εκπρόσωποι του Μητσοτάκη Αρχιεπίσκοπος και Ιεράρχες

  • Dogma
αμβρόσιος

Την ώρα που ο  κορονοϊός εξακολουθεί να μας ταλανίζει παγκοσμίως το αντιεμβολιαστικό παραλήρημα του Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιου δεν έχει τέλος.  Στη μακροσκελέστατη ανοιχτή επιστολή κατηγορεί τον Αρχιεπίσκοπο και τους Ιεράρχες ότι η  «μετά πείσματος υποστήριξη επιβολής του εμβολίου» στους πιστούς  τους «μετατρέπει σε εργαλεία του διαβόλου», ότι «αρνήθηκαν την υψηλή αποστολή τους και από Εκπρόσωποι του Χριστού κατάντησαν εκπρόσωποι του Μητσοτάκη» και  ότι «έδιωξαν τους πιστούς από τους ναούς».

Ο κ. Αμβρόσιος ως ένθερμος αντιεμβολιαστής φτάνει στο σημείο να συνδέσει το σεισμό στο Αρκαλοχώρι με την οργή του Θεού για τα τεκταινόμενα, υποστηρίζοντας ότι η ολοσχερής καταστροφή  της μικρού ιερού ναού του Προφήτη Ηλία οφείλεται στη …θεία δίκη επειδή ο ναός ήταν το «πρώτο εμβολιαστικό κέντρο της Ελλάας».

Και φυσικά, δε σταματά εκεί. Οι 32 σελίδες της επιστολής τους προς τον Αρχιεπίσκοπο και τους Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος βρίθουν ανυπόστατων… καταγγελιών και γεγονότων που χρησιμοποιεί για να «αποδείξει» το λάθος που πράττουν – κατά τη γνώμη του-  με την υπεύθυνη στάση που τηρούν όλο το διάστημα της πανδημίας τασσόμενοι στο πλευρό της πολιτείας και της ιατρικής κοινότητας.

Δείτε αναλυτικά την ανοικτή επιστολή του Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Νο 31 – 3η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ι.Σ.Ι. (1)

 

TOP NEWS