Διαδικτυακές εκπομπές ξεκινά ο Μητροπολίτης Ζακύνθου

  • Dogma

Το Κέντρο Λόγου Ενορίας Μπανάτου Ζακύνθου ΑΛΗΘΩΣ, στο πλαίσιο των μορφωτικών δραστηριοτήτων του και δεδομένου ότι οι σύγχρονες κοινωνίες εκφράζονται πλέον κατά πολύ μες από το ίντερνετ, αναλαμβάνει την οργάνωση και παρουσίαση ορισμένων διαδικτυακών θεολογικών ομιλιών – εκπομπών, δια των οποίων θα επιχειρηθεί να δίδονται ορθόδοξες απαντήσεις σε προβληματισμούς, που απασχολούν ή και ταλαιπωρούν τον λαό μας.

 

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στη σειρά «ΛΟΓΟθήκη / αληθώς» και θα παρουσιάζει ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος, ανά δεκαπενθήμερο (1η και 16η εκάστου μηνός). Η κάθε ομιλία θα ανεβαίνει στην διεθνή βιντεοπύλη YouTube και στο ηλεκτρονικό περιοδικό του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων τής Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου «Νυχθημερόν» (www.nyxthimeron.com), απ’ όπου θα είναι επιτρεπτή η αναπαραγωγή, αντιγραφή και διάδοσή της. Η πρώτη ομιλία προγραμματίζεται για την 1η Νοεμβρίου 2012.

 

Οι συντελεστές τού ΑΛΗΘΩΣ εκφράζουν ευγνώμονες ευχαριστίες προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιο για την ευγενική συμμετοχή του στην ανωτέρω δράση του Μορφωτικού Κέντρου. 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία [Δελτία Τύπου] αναμεταδίδονται ως έχουν χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική μας ομάδα. Εαν ενδεχομένως υπάρξει ρεπορτάζ με βάση τα δελτία αυτά, δημοσιεύεται στην σχετική κατηγορία. 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ