Η πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδος χρειάζεται δημοψήφισμα

  • Δόγμα

Του Αλεξάνδρου Π. Κωστάρα, Ομότιμου Καθηγητή Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Θράκης

Ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την πρόθεσή του να προβεί στην Ελληνοποίηση των ευρισκομένων στην Ελλάδα λαθρομεταναστών, για να επιλυθεί με τον τρόπο αυτό το οξύ δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα!

Η ανακοίνωση αυτή επιβεβαιώνει κατηγορηματικά πλέον ότι όσα μας έλεγε για το θέμα αυτό και πριν από ένα περίπου χρόνο ο κ. Μητσοτάκης – ίδια και απαράλλαχτα με τις σημερινές εξαγγελίες του – δεν αποτελούν απλές σκέψεις προβληματισμού του, αλλά σοβαρό σχεδιασμό της πολιτικής που προτίθεται να ακολουθήσει η Κυβέρνησή του, για να εξασφαλίσει την επιβίωση του Ελληνισμού.

Η επιβίωση όμως του Ελληνικού Έθνους, του πιο παλιού  και μοναδικού στην ιστορία της ανθρωπότητας Έθνους για την συμβολή του στην διαμόρφωση του σύγχρονου πολιτισμού, δεν είναι υπόθεση αριθμητικής συμπλήρωσής του με αλλογενή στοιχεία, όταν δεν βγαίνουν οι δικοί του αριθμοί. Είναι υπόθεση εσωτερικής του αυτάρκειας, η οποία για την γνησιότητα της έξωθεν μαρτυρίας του  πρέπει να ανατροφοδοτείται από της πηγές των δικών του αξιών. Εάν αφήσουμε να στερέψουν οι «φλέβες» του Ελληνισμού, οι οποίες χιλιάδες τώρα χρόνια τροφοδοτούν ασταμάτητα τις «πηγές» της Ελλάδος και τις κάνουν να «αναβλύζουν» το ζείδωρο ελληνικό «ύδωρ», δεν θα έχουμε πια δικό μας πηγαίο «νερό», αλλά «νερό» «δεξαμενής». Μια δεξαμενή την γεμίζεις με όποιο νερό σου τύχει, για να καλύψεις τις ανάγκες σου. Η Ελλάδα όμως δεν είναι «δεξαμενή», για να της ρίχνεις κάθε τόσο το «νερό» που σου λείπει παίρνοντας από εκείνο, το οποίο σου προσφέρει εν αφθονία η πλημμυρίδα της λαθρομετανάστευσης. Και τούτο, διότι το «νερό» αυτό δεν είναι πόσιμο, αφού κατά 98% περίπου προέρχεται από μουσουλμάνους προμηθευτές. Τα πιστεύματα του προμηθευτή ουδεμία σημασία θα είχαν ασφαλώς, εάν το σχετικό «νερό» προωρίζετο αποκλειστικά για εξωτερική χρήση. Όταν όμως με το «νερό» αυτό γεμίζεις την «δεξαμενή», για να «ξεδιψάσεις» τον ελληνικό πληθυσμό, αλλάζει το πράγμα, αφού η σχετική «υδροδότηση» μαζί με το «νερό» σου δίνει και κάτι άλλο. Την «ψυχή» του προμηθευτή. Και αυτό δεν το βλέπεις με την πρώτη, σίγουρα επιπόλαιη με τέτοιες προσεγγίσεις, ματιά. Πρέπει να αναλύσεις το «νερό» αυτό, για να δεις, τί περιέχει. Επομένως, όποιος λειτουργεί με την λογική της «δεξαμενής» στην προκειμένη περίπτωση, νομίζει ότι λύνει το δημογραφικό πρόβλημα της «υδοδότησης» της Ελλάδος. Στην ουσία όμως σκοτώνει τον Ελληνισμό, εφ’ όσον τον ποτίζει με «τοξικό» «νερό».

Φαίνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν προβληματίσθηκε καθόλου με τις σκέψεις αυτές κατά τον σχεδιασμό του σχετικού εγχειρήματός του. Τον απασχολούν οι αριθμοί αδιαφορώντας για το περιεχόμενό τους. Έτσι επέλεξε την εύκολη λύση παραβλέποντας τα πολλά αγκάθια, με τα οποία αυτή είναι συνυφασμένη, ώστε  σε τελευταία ανάλυση η λύση να μετατρέπεται σε πρόβλημα, πολύ μεγαλύτερο και πιο αγκαθερό από εκείνο που πίστεψε ότι θα επιλύσει με αυτόν τον τρόπο ο Πρωθυπουργός. Εκτός αυτού η συγκεκριμένη λύση ενέχει μια κραυγαλέα αντίφαση προς την μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη: Από την μια μεριά τάσσεται κατά της πολιτικής των ανοικτών συνόρων του προκατόχου του κ. Τσίπρα, σπεύδει  όμως από την άλλη μεριά, όχι απλά να νομιμοποιήσει εκείνους που καταφέρνουν να παραβιάσουν τα σύνορα και να εισέλθουν παράνομα εντός των τειχών, αλλά και να τους Ελληνοποιήσει κιόλας από πάνω! Θα τρίζουν τα κόκκαλα των προπατόρων μας της Εθνεγερσίας, οι οποίοι θυσιάστηκαν, για να να μας παραδώσουν μια Ελλάδα ελεύθερη, που να ανήκει στους Έλληνες και όχι σε Ελληνοποιημένους μουσουλμάνους. Σε τί διαφέρει, αλήθεια, η αλλοτρίωση του Ελληνισμού, που επιδιώκουν ο Σόρος και οι άλλοι παγκοσμιοποιητές μαζί με τους Τούρκους, τους ορκισμένους εχθρούς μας, που στρατολογούν τους λαθρομετανάστες και τους στέλνουν στην Ελλάδα, για να την καταλάβουν ειρηνικά, από την αλλοτρίωση που απεργάζεται η σχεδιαζόμενη από τον κ. Μητσοτάκη επίλυση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας;

Εάν παρ’ όλα αυτά επιμένει ο κ. Μητσοτάκης να εφαρμόσει την εξαγγελθείσα πολιτική του στο δημογραφικό πρόβλημα, οφείλει προηγουμένως να μιλήσει καθαρά στον Ελληνικό Λαό και να τον ενημερώσει για τις προθέσεις του και όχι να καταφεύγει στην διγλωσσία, όπως το έπραξε κατά την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο: Άλλα υποσχέθηκε προεκλογικώς και άλλα πράττει μετά την ανάληψη της εξουσίας. Ενθυμούνται ασφαλώς όλοι όσοι ανήκουν στην παραδοσιακή παράταξη ότι ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε την επαναπροώθηση όλων ανεξαιρέτως των παρανόμων μεταναστών, ενώ καθ’ οδόν άλλαξε γραμμή πλεύσης και προσεχώρησε στην άποψη που υποστηρίζει σήμερα, άποψη που απηχεί τις αντιλήψεις των εθνομηδενιστών, συμπεριλαμβανομένης της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου. Πιο λυσιτελής όμως και συνταγματικώς επιβεβλημένη είναι μια άλλη οδός, την οποία οφείλει να ακολουθήσει ο κ. Μητσοτάκης προ πάσης άλλης ενεργείας του. Να ζητήσει δηλ. από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σύμφωνα με το άρ. 44 παρ. 2 του Συντάγματος, την διεξαγωγή Δημοψηφίσματος, για να αποφανθεί ο ίδος ο Λαός, αν συμφωνεί να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας με την μελετώμενη μαζική Ελληνοποίηση όλων των λαθρομεταναστών που ευρίσκονται στην χώρα. Ουδείς μπορεί να έχει πιο άμεσο και πιο ουσιώδες ενδιαφέρον για τον τρόπο επίλυσης του μεγαλύτερου σήμερα προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα από τον ίδιο τον Λαό. Προς τον σκοπό αυτό στις επόμενες εκλογές, όποτε κι’ αν γίνουν αυτές, πρέπει μαζί με τα άλλα ψηφοδέλτια που θα δίνονται στους ψηφοφόρους για την άκηση του εκλογικού τους δικαιώματος να δίνεται επί πλέον σε αυτούς και ένα ακόμη ψηφοδέλτιο με προεκτυπωμένη σε αυτό την θετική ή αρνητική απάντηση του πολίτη σε ένα μόνο ερώτημα: «Θέλετε να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας με την Ελληνοποίηση των ευρισκομένων σήμερα στην χώρα παρανόμων μεταναστών»; Η σχετική απάντηση θα δεσμεύει όχι μόνο τον κ. Μητσοτάκη, αλλά και όλους τους μετ’ αυτόν διαδόχους του στην εξουσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 47 χρόνια ισχύος του Συντάγματος του 1975, με εξαίρεση το Δημοψήφισμα-φάρσα, που διενήργησε τον Ιούνιο του 2015 ο ανέλπιστα ανελθών λίγους μήνες ενωρίτερα στην καρέκλα της εξουσία ημέτερος Αλέξης, ουδέποτε άλλοτε διεξήχθη Δημοψήφισμα. Ζητήθηκε βέβαια η διεξαγωγή του από την τότε Αντιπολίτευση, αλλά και από τον διαμαρτυρόμενο στις πλατείες Λαό και για τις Πρέσπες. Ωστόσο ο ανεκδιήγητος κ. Τσίπρας, που είχαμε την ατυχία να μας κυβερνήσει εκείνη την περίοδο, απέρριψε το σχετικό αίτημα με την ίδια ερυμάθεια, την οποία επέδειξε κατά την διχοτόμηση της Λέσβου σε δυο νησιά και με ανάλογη απορία που εξέφρασε διερωτώμενος, αν μπορούμε να μιλάμε για σύνορα στην θάλασσα! Στις Πρέσπες η απόρριψη του σχετικού αιτήματος διεξαγωγής δημοψηφίσματος – άσχετα αν συγκάλυπτε το σχεδιαζόμενο από τον κ. Τσίπρα  «συνταγματικό πραξικόπημα» – συνοδεύθηκε από την αναδεικνύουσα την απύθμενη επικινδυνότητα του ανδρός απορία του: «Μα είναι δυνατόν να κάνουμε δημοψήφισμα, για να αποφασίσουμε, πώς θα ονομάζεται ένα άλλο κράτος;»!!! Τέτοιες απορίες βγάζουν τους πολιτικούς που φιλοδοξούν να κυβερνήσουν μια χώρα σε κοινή θέα στο «τρίγωνο του διαβόλου», όπου συναντώνται τρια κακά μαζί: Η δολιότητα, η νοητική ανεπάρκεια και η αφέλεια στην προσέγγιση σοβαρών ζητημάτων της πολιτικής. Δεν μπόρεσε ή δεν θέλησε να αντιληφθεί ο σπουδαιοφανής κ. Τσίπρας ότι τότε το Δημοψήφισμα χρειαζόταν, όχι φυσικά, για να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός, πώς θα ωνομάζετο το κρατίδιο των Σκοπίων, αλλά αν αυτός εξουσιοδοτούσε τον κ. Τσίπρα να προέλθει σε συνεννόηση με τους Σκοπιανούς και να υπογράψει μαζί τους την επαίσχυντη «Συμφωνία των Πρεσπών»! Το ίδιο ακριβώς νόημα έχει και η προτεινόμενη σήμερα διεξαγωγή Δημοψηφίσματος. Χρειάζεται, για να δει ο κ. Μητσοτάκης, αν έχει δίπλα ή απέναντί του τον Λαό στην σχεδιαζόμενη από αυτόν επίλυση του δημογραφικού προβλήματος με την Ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών.

Θα χρειασθεί όμως να επανέλθουμε στο επόμενο άρθρο, για να δούμε, πώς μπορεί να αντμετωπισθεί αποτελεσματικά με τις «πηγές» του Ελληνισμού η «λειψυδρία» που παρατηρείται στο σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

TOP NEWS