Μηνιαίες Ανοικτές Διαλέξεις στη Μητρόπολη Δημητριάδος

  • Dogma

Μία νέα πρωτοβουλία εγκαινιάζει η Τοπική Εκκλησία, με σκοπό την πνευματική ενίσχυση του λαού. Πρόκειται για τον θεσμό των μηνιαίων Ανοικτών Διαλέξεων, που θα πραγματοποιούνται στο Πν. Κέντρο, με ομιλητές εκλεκτούς Κληρικούς και λαϊκούς, με μεγάλη Θεολογική κατάρτιση και εμπειρία.
 

 

 

Η πρώτη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Πρωτ. Γεώργιο Δορμπαράκη, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Εξηγήσεις σε πιθανές παρεξηγήσεις»

 

Ο π. Γεώργιος είναι Εφημέριος του Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Πειραιώς, όπου έχει επιδείξει πλούσια Ποιμαντική, Κηρυγματική, Εξομολογητική και          Κατηχητική δράση. Είναι Θεολόγος και Εκπαιδευτικός, συγγραφέας πλειάδος πνευματικών πονημάτων και ομιλητές σε πλειάδα Συνεδρίων και ημερίδων ανά την Ελλάδα.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα τελέσει τον Αγιασμό ενάρξεως των εφετινών Συνάξεων της Ενώσεως Χριστιανών Επιστημόνων της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία [Δελτία Τύπου] αναμεταδίδονται ως έχουν χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική μας ομάδα. Εαν ενδεχομένως υπάρξει ρεπορτάζ με βάση τα δελτία αυτά, δημοσιεύεται στην σχετική κατηγορία. 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ