Πατούλης για τον νέο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων: Θα  είμαστε συμπαραστάτες σε ό,τι χρειαστεί.

  • Dogma
δαρδανελλίων

Με αφορμή την απόφαση της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι να εκλεγεί νέος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας ο Μητροπολίτης Δαρδανελλίων Νικήτας,  ο νέος  Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ θερμά τον Μητροπολίτη  Δαρδανελλίων Νικήτα για την εκλογή του και να του ευχηθώ καλή δύναμη στο έργο του.

Πρόκειται για μια προσωπικότητα η οποία με το έργο που έχει προσφέρει έχει καταφέρει να κερδίσει επάξια την εκτίμηση και το σεβασμό του κλήρου και των πιστών.

Το σπουδαίο έργο που αφήνει πίσω του είναι η καλύτερη εγγύηση ότι και στα νέα  καθήκοντα του, θα είναι αποτελεσματικός και ουσιαστικός.

Η επιλογή του στη θέση του Αρχιεπισκοπικού θρόνου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας σηματοδοτεί μία νέα αρχή στην προσπάθεια της Εκκλησίας να ενώσει όλους τους Έλληνες ομογενείς και να ενδυναμώσει τις σχέσεις τους με τη μητέρα πατρίδα.

Θα  είμαστε δίπλα του συμπαραστάτες σε ότι χρειαστεί. Όλοι μαζί οφείλουμε να εργαστούμε για να ανεβάσουμε την Ελλάδα ψηλά και να μπορέσουμε να την οδηγήσουμε σε μια νέα αναπτυξιακή τροχιά και ευημερία».

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ