6000 ευρώ σε κάθε ορφανό κορίτσι της Μητροπόλεως Φθιώτιδος

  • Dogma

Με το ποσό των 6.000 ευρώ ενίσχυσε η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος τα βιβλιάρια προικοδοτήσεων των ορφανών κοριτσιών της Μητροπολιτικής Περιφερείας.

Πρόσφεροντας 6000 ευρώ σε κάθε ορφανό κοτίτσι η Μητρόπολη Φθιώτιδος δείχνει την μέριμνά της για τα κορίτσια που έχασαν την προστασία του πατέρα, για τα οποία μέχρι να ενηλικιωθούν το ποσό αυτό θα είναι μια μικρή βοήθεια για την αποκατάστασή τους.

Τα βιβλιάρια προικοδοτήσεων αγκαλιάζουν όλα τα ορφανά εκ πατρός κορίτσια και κάθε χρόνο συμπληρώνονται με νέες περιπτώσεις, που προκύπτουν. Είναι μια πτυχή του μεγάλου φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως, το οποίο εκτός από τα ιδρύματα καλύπτει όλες τις μεμονωμένες περιπτώσεις μικρών και μεγάλων εμπεριστάτων αδελφών μας.

Με την ευκαιρία της προσφοράς στα βιβλιάρια προικοδοτήσεων ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί όλους εκείνους, που ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες προσέφεραν χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση του πολυσημάντου αυτού έργου της αγάπης.

Η Μητρόπολη κάθε χρόνο λίγο πριν τα Χριστούγεννα ενισχύει τα ορφανά κορίτσια της τοπικής Εκκλησίας τα οποια αυτήν τη στιγμή είναι πάνω από διακόσια.

TOP NEWS