900 χιλιάδες ευρώ φάρμακα από την Αποστολική Διακονία

  • Dogma

Η Αποστολική Διακονία θα προμηθεύει με φαρμακευτικό υλικό και βρεφικά γάλατα τα Κοινωνικά Ιατρεία, καθώς επίσης και τα Ιδρύματα των Μητροπόλεων, επιθυμώντας να συμβάλλει στο κοινωνικό έργο κάθε Μητρόπολης.

Μπορεί οι καιροί να είναι χαλεποί, ωστόσο με τη χάρη του Θεού η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος αγωνίζεται τόσο για την ενίσχυση του εκδοτικού, ιεραποστολικού, κατηχητικού και πολιτιστικού της έργου, όσο και για την προώθηση κοινωνικών δράσεων με σκοπό να συμπαραστέκεται στο έργο κάθε Τοπικής εκκλησίας, αλλά και γενικότερα των Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και των Ιεραποστολικών Μητροπόλεων του εξωτερικού.

Για το λόγο αυτό η Αποστολική Διακονία θα προμηθεύει, σε συνεχή ροή, με φαρμακευτικό υλικό και βρεφικά γάλατα τα Κοινωνικά Ιατρεία, καθώς επίσης και τα Ιδρύματα των Μητροπόλεων, επιθυμώντας έτσι να συμβάλλει από πλευράς της, στο μέτρο του δυνατού στο κοινωνικό έργο κάθε Μητρόπολης.
Είναι αξιοσημείωτο ότι η πρώτη αποστολή φαρμάκων, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών αγγίζει το ποσό των 900.000 €.

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ