Αγιασμός για την έναρξη του Δικαστικού Έτους από τον Σύρου Δωρόθεο

  • Dogma
σύρου

Ενώπιον των Λειτουργών της Δικαιοσύνης στη Σύρο, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους.

Κατόπιν προσκλήσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και του Προέδρου του κ. Κωνσταντίνου Φιφλή, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη το πρωί της Πέμπτης (22/9) στο εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο Ερμουπόλεως, στις αίθουσες του οποίου στεγάζονται οι Δικαστικές Υπηρεσίες, και τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους, με την παρουσία Δικαστικών όλων των βαθμίδων, του Προέδρου και Μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και Δικαστικών Υπαλλήλων.

Ο Ποιμενάρχης κ. Δωρόθεος Β΄,αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου κ. Κωνστ. Φιφλή για την ευγενική πρόσκλησή του, ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη στην ευθυνοφόρο αποστολή τους και υπενθύμισε ότι στις δικαστικές Αίθουσες της Σύρου υπηρέτησαν δικαστές περιωπής, με λιπαρή γνώση της δικαιοσύνης, οι οποίοι κατεκόσμησαν τις δικαστικές έδρες, πολλοί δε από τους οποίους εδίδαξαν πολλούς με τη σοφία και την ευθυκρισία τους.

TOP NEWS