Αγιασμός στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Νάξου

  • Dogma
αγιασμός

Η Ακολουθία του Αγιασμού τελέσθηκε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Παροναξίας «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ & ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ», με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Αγιασμός τελέστηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου, όπου βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις της Σχολής.

Στο τέλος της Ακολουθίας ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος απηύθυνε ευχές προς τους διδάσκοντες κ. Ιωάννη Κόντε και κ. Δημήτριο Παπάνη και τους διδασκομένους της Σχολής. Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Διευθυντής της Σχολής κ. Κόντες, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την όλη στήριξή του στην εύρυθμη λειτουργία της Σχολής και τους κληρικούς για την συμμετοχή τους, καλωσόρισε τους πρωτοετείς μαθητές.

Εν συνεχεία, αφού ο λόγος δόθηκε στους σπουδαστές, ο κ. Καλλίνικος τους διένειμε τις σχετικές βεβαιώσεις παρακολουθήσεως των μαθημάτων της παρελθούσης χρονιάς και αναμνηστικά δώρα. Ακολούθησε κέρασμα προς όλους τους συμμετέχοντες από την φιλοξενούσα Ενορία.

 

TOP NEWS