Αγιασμός στην Βουλή: Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί έλειπαν

  • Dogma
αγιασμός

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά και με απουσία των υπολοίπων τριών πολιτικών αρχηγών ο αγιασμός της Ολομέλειας της Βουλής για την έναρξη της Γ Συνόδου της ΙΣΤ Κοινοβουλευτικής περιόδου.

Ο καθιερωμένος αγιασμός πραγματοποιήθηκε από τον μητροπολίτη Κασσανδρείας Νικόδημο και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Από τον αγιασμό αυτό που σχολιάσθηκε ήταν η «μοναξιά» του  Πρωθυπουργού  Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς ήταν μόνος στα υπουργικά έδρανα καθώς όσοι κοινοβουλευτικοί υπουργοί ή υφυπουργοί παρέστησαν επέλεξαν προφανώς τα βουλευτικά τους έδρανα. Επίσης, ο έντονος ερανισμός στο μέτωπο που επεφύλαξε στον Αλέξη Τσίπρα ο μητροπολίτης Νικόδημος, προκαλώντας τα σχόλια των βουλευτών. Ο μητροπολίτης πάντως γνωρίζοντας… έρανε εκ του μακρόθεν τα αριστερά έδρανα όπου κάθετε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ ενώ δεν προέταξε σε κανένα από τους πολιτικούς αρχηγούς μαζί με τον βασιλικό και τον σταυρό.

Ο μητροπολίτης Κασσανδρείας ευχήθηκε «Καλή και  ευλογημένη κοινοβουλευτική περίοδο με σωστά βουλεύματα», ενώ αποχωρώντας με τα μέλη της ΔΙΣ είχε σύντομη συνομιλία με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

TOP NEWS