Αγιασμός στο Ίδρυμα Ανηλίκων Βόλου

  • Dogma
ίδρυμα

Μια ομάδα εθελοντών του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συλλόγου π. Θεόδωρο, επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 4 Οκτωβρίου το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου.

Οι εκπρόσωποι του «Ε» έγιναν δεκτοί με ιδιαίτερη χαρά από τους τροφίμους του Ιδρύματος και συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση που ακολούθησε. Στο ξεκίνημα της συνάντησης τελέστηκε αγιασμός, τον οποίο τέλεσε ο π. Γαβριήλ – μέλος της ομάδος των εθελοντών – και, ακολούθως, μίλησε στα παιδιά ο Πρόεδρος του «Ε» εκφράζοντας την αγάπη της Τοπικής μας Εκκλησίας και τη σημασία της υπακοής στη ζωή των ανθρώπων.

Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν πολύ σημαντική, αφού όλα τα παιδιά και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έλαβαν μέρος σ’ αυτή τονίζοντας τη σημασία της προσφοράς του Συλλόγου στο Ίδρυμα και της εβδομαδιαίας παρουσίας της ομάδος των εθελοντών του «Ε» κοντά στους τροφίμους. Στο τέλος της συνάντησης προσφέρθηκαν διάφορα γλυκίσματα σ’ όλους. Να τονίσουμε δε πως οι άνθρωποι του Συλλόγου από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν και αυτά τα παιδιά βοηθώντας στον σωφρονισμό τους, αλλά και στηρίζοντας οικονομικά και υλικά το Ίδρυμα.

ίδρυμα

TOP NEWS