Αγιασμός στο Κέντρο Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βεροίας

  • Dogma
βεροίας

Με την καλούμενη θρησκευτική ευλάβεια τέλεσε ο Μητροπολίτης Βεροίας την ακολουθία του Αγιασμού στο Κέντρο Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βεροίας.

Την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Κέντρο Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βεροίας, παρουσία τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, φίλων, εθελοντών, παιδιών και εκπαιδευτικών του Κέντρου.

Ο Μητροπολίτης Βεροίας ευχήθηκε πατρικώς σε όλους καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά και αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο το οποίο επιτελεί το Κέντρο για όλα τα μέλη του και για τις οικογένειές τους, ενώ παράλληλα συνεχάρη την δραστήρια πρόεδρο του Κέντρου κ. Μελίνα Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου και τους συνεργάτες της που στηρίζουν και βοηθούν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη μιας ιδιαίτερης φροντίδας από όλους μας.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Βεροίας κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, τον  Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη, την εκπρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Σοφία Καραμελίδου και την συγγραφέα κ. Γιώτα Φωτιάδου – Μπαλαφούτη.

AgiasmosKemaedVeria2022 2

TOP NEWS