Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Στα ύψη η τηλεθέαση στην πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega

  • ΔΟΓΜΑ

Στα ύψη η τηλεθέαση στην πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό.

Άγιος Παΐσιος – Η τηλεθέαση που έκανε η πρεμιέρα της σειράς

Κόκκινο χτύπησε η τηλεθέαση την ώρα που παιζόταν στον αέρα το πρώτο επεισόδιο της σειράς του Mega Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό.

Η πολυαναμενόμενη σειρά έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου 2022 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega, όπου το κοινό την υποδέχτηκε με επαινετικά σχόλια στα social media και μάλιστα καθόλου άδικα, καθώς πρόκειται για ένα σίριαλ υψηλής αισθητικής με κινηματογραφική εικόνα και εξαιρετικές ερμηνείες.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η νέα σειρά του Mega ο Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό σημείωσε τηλεθέαση στην πρεμιέρα 31,8% στο δυναμικό κοινό και 32,6% στο σύνολο. Η σειρά άγγιξε σε τέταρτο και το 38,5%!

Άγιος Παΐσιος – «Έπεσε» το Twitter στην πρεμιέρα της σειράς του MEGA

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε να προβάλλεται το πρώτο επεισόδιο της σειράς του MEGA για τον Άγιο Παΐσιο προκάλεσε τεράστιο θόρυβο στα social media και ιδίως στο Twitter.

Το hashtag #AgiosPaisios βρέθηκε στην πρώτη θέση των trends του Twitter πριν καν τελειώσει το πρώτο επεισόδιο, ενώ τα σχόλια των χρηστών ήταν σαφέστατα διθυραμβικά.

Να σημειωθεί ότι η σειρά αποτυπώνει την ιστορία της ζωής του Αγίου Παϊσίου.

Στη σειρά παίζουν σπουδαίοι ηθοποιοί, όπως: Νικήτας Τσακίρογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Ήμελλος, Χριστίνα Παυλίδου, Γιάννης Στάνκογλου, Δρόσος Σκώτης, Δέσποινα Γκάτζιου, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμης.

πληροφορίες: zappit.gr

 

 

TOP NEWS