Αγώνας Μπάσκετ για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων Άρτας

  • Dogma
άρτας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας και ο Σύλλογος Τριτέκνων Άρτας ξεκινούν μια θεάρεστη προσπάθεια εθελοντισμού με την ονομασία «ΠΑΙΖΟΥΜΕ & ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ».

Σκοπός αυτής της προσπάθειας των δύο Συλλόγων Άρτας, θα είναι να  συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ώστε να διατεθούν σε άπορες οικογένειες.

Η διάθεση θα γίνει μέσω της Τράπεζας Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ» της Ιεράς Μητροπόλης Άρτης και της «Εταιρείας Εθελοντισμού Αρτινών Γυναικών».

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται στις 24 Ιανουαρίου 2016  στις 12 το μεσημέρι στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άρτας (κλειστό γυμναστήριο), αγώνας μπάσκετ μεταξύ των «Φίλων του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας» και των «Φίλων των Τριτέκνων Άρτας» με την οργανωτική βοήθεια του Αθλητικού Ομίλου «Βυζαντινός Άρτας» (Β.Α.Ο. Άρτας).

Οι χορηγοί, οι οποίοι  θα βρίσκονται στην ενημερωτική αφίσα για την φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση θα προσφέρουν τρόφιμα και όχι χρήματα.

Η συμμετοχή για όποιον ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στον αγώνα είναι 50€ (θα γίνουν προτάσεις σε περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, σε Δ.Σ. φορέων και Συλλόγων). Με τα χρήματα αυτά θα αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Τέλος, δεν θα υπάρχει εισιτήριο αλλά όποιος προσέρχεται για να παρακολουθήσει τον αγώνα θα μπορεί προαιρετικά να φέρνει τρόφιμα (που δεν χρειάζονται ψυγείο). Οι δηλώσεις συμμετοχής για τις χορηγίες  και για την συμμετοχή στον αγώνα θα πρέπει  να γίνουν μέχρι την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016.

Δηλώσεις συμμετοχής χορηγών τηλ. 6944770072 (Εμπορικός Σύλλογος)
Δηλώσεις συμμετοχής παιχτών για τον αγώνα τηλ. 2681024943 (Σύλλογος Τριτέκνων)

TOP NEWS