Ακαδημία υποψηφίων διπλωματών του ΥΠΕΞ στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

  • Δόγμα

Ο κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε την Πρέσβειρα, τον Υποδιευθυντή και τα μέλη της Ακαδημίας για την τιμητική τους επίσκεψη, ενώ αναφέρθηκε στην ειρηνική συνύπαρξη που έχει επιτευχθεί μεταξύ των δύο πολιτισμών καθώς και στους λεπτούς διπλωματικούς χειρισμούς που απαιτούνται στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.

Σήμερα, Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022, η Ακαδημία Υποψηφίων Διπλωματικών Ακολούθων, με επικεφαλής την Πρέσβειρα και διοευθύντρια της Διπλωματικής Ακαδημίας κ. Νίκη Καμπά, επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την Πρέσβειρα, τον Υποδιευθυντή και τα μέλη της Ακαδημίας για την τιμητική τους επίσκεψη, ενώ αναφέρθηκε στην ειρηνική συνύπαρξη που έχει επιτευχθεί μεταξύ των δύο πολιτισμών καθώς και στους λεπτούς διπλωματικούς χειρισμούς που απαιτούνται στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.

Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε ως ευλογία αντίτυπο της τελευταίας έκδοσης της Ιεράς Μητρόπολης υπό τον τίτλο : «Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας Κωνστάντιος και η προσφορά του στον αγώνα της Επανάστασης του 1821».

TOP NEWS