Αλλαγές στη Ναυτική Εβδομάδα Βόλου λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων

  • Dogma
ναυτική

Από την Οργανωτική Επιτροπή της «Ναυτικής Εβδομάδας στον Βόλο 2018», τονίζεται σε νέα ανακοίνωση ότι: «οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν κανονικά και για τις τρεις τελευταίες ημέρες, για αύριο Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, όπου τα καιρικά φαινόμενα δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων που προβλέπονται από το πρόγραμμα, στον γνωστό χώρο προ του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στην παραλία του Βόλου.

Οι εκδηλώσεις το Σάββατο 16 Ιουνίου, οριστικά πλέον θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, Κ. Καρτάλη & Ανθίμου Γαζή.

Για την εκδήλωση της λήξης της Ναυτικής Εβδομάδας με το Μουσικό Σχολείο Βόλου, θα σας ενημερώσουμε και πάλι».

Ολοκληρώνονται το Σαββατοκύριακο 16-17/6 οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2018, που διοργάνωσε, για τέταρτη χρονιά, ο φορέας Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μαγνητών Κιβωτός», σε συνεργασία με πλειάδα τοπικών φορέων.
Από τις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου ξεχωρίζουν η μεγάλη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καλαμάτας, η οποία θα παρουσιάσει, σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση, ειδικά για τη «Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο 2018», το έργο: «Ο θρίαμβος των Αργοναυτών», του Robert Sheldon, υπό την δ/νση του Καλλιτεχνικού Δ/ντή της Κώστα Νικολέα.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/6, στις 8.30μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ.Δ. (Κ.Καρτάλη με Ανθ.Γαζή) λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας.

Την Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών: Σάμου και Ικαρίας κ.Ευσεβίου και Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, όπου θα τελεστεί Μνημόσυνο υπέρ του Αγνώστου Ναυτικού.

Από τις 10.30π.μ. έως τη 1μ.μ., στο προαύλιο του Ναού θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία.
Οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2018 θα ολοκληρωθούν, στον ίδιο χώρο, το βράδυ της Κυριακής, με την μεγάλη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Βόλου και τον καταληκτήριο χαιρετισμό του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου.

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ