Αμερικής Ελπιδοφόρος: Στους δρόμους για τον Τζορτζ Φλόιντ

  • Dogma
αμερικής

Στους δρόμους του Μπρούκλιν διαδήλωσε ειρηνικά με χιλιάδες κόσμου και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος διαμαρτυρόμενος για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Στο μήνυμά του που ανάρτησε στα social media ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής εκφράζει την συμπαράστασή του λέγοντας: «Ήρθα σήμερα εδώ στο Μπρούκλιν για να εκφράσω την αλληλεγγύη μου προς τις αγαπητές μου αδελφές και τους αγαπητούς μου αδελφούς, των οποίων τα δικαιώματα έχουν καταπατηθεί βάναυσα.

Ήταν μία ειρηνική διαμαρτυρία, δίχως κανενός είδους βία και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες, διότι η βία γεννά μόνο περισσότερη βία. Πρέπει να αρθρώσουμε λόγο και μάλιστα λόγο ηχηρό κατά της αδικίας στη χώρα μας. Αποτελεί ηθικό καθήκον και υποχρέωσή μας να υποστηρίξουμε την ιερότητα κάθε ανθρώπινης ύπαρξης. Αντιμετωπίσαμε μία πανδημία που προκάλεσε σοβαρές σωματικές ασθένειες, αλλά η πνευματική ασθένεια στην πατρίδα μας βαθαίνει ακόμη περισσότερο και πρέπει να θεραπευτεί τόσο με πράξεις όσο και με λόγια. Εγώ θα συνεχίσω να στέκομαι στο πλευρό όλων εκείνων που εργάζονται για τη διατήρηση της ειρήνης, της δικαιοσύνης και της ισονομίας για κάθε καλοπροαίρετο πολίτη, ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας, φύλου ή εθνικής καταγωγής».

Δείτε τις φωτογραφίες

I came here to Brooklyn today in order to stand in solidarity with my fellow sisters and brothers whose rights have been…

Julkaissut Archbishop Elpidophoros of America Keskiviikkona 3. kesäkuuta 2020

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ