Η Ανάσταση στον ι. ν. Αγίου Διονυσίου

  • Dogma
ανάσταση

«Ο θάνατος δεν κυριεύει πια την ζωή. Έχουμε συνοδοιπόρο του βίου μας τον Αναστάντα Κύριο. Βαδίζουμε μαζί Του. Και αυτό παρηγορεί τις θλίψεις μας και ενισχύει την επιμονή μας υπέρ της επικρατήσεως της αλήθειας, της αγάπης και της δικαιοσύνης» αναφέρεται στο μήνυμά του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, για το Πάσχα 2016, το οποίο αναγνώσθηκε κατά την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στους ιερούς ναούς της Αρχιεπισκοπής.

Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε την ακολουθία της Αναστάσεως, τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου παρουσία Επισκόπων, εκπροσώπων της Κυβέρνησης, των Τοπικών Αρχών, κληρικών και λαϊκών. Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για την ανάσταση, για το Άγιον Πάσχα ανέγνωσε ο πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης.

???û? HA?---MS??--?U???ýU//EUROKINISSI ???û? HA?---MS??--?U???ýU//EUROKINISSI ???û? HA?---MS??--?U???ýU//EUROKINISSI ???û? HA?---MS??--?U???ýU//EUROKINISSI ???û? HA?---MS??--?U???ýU//EUROKINISSI ???û? HA?---MS??--?U???ýU//EUROKINISSI ???û? HA?---MS??--?U???ýU//EUROKINISSI ???û? HA?---MS??--?U???ýU//EUROKINISSI ???û? HA?---MS??--?U???ýU//EUROKINISSI

«Ας είναι, λοιπόν, το φετινό Πάσχα μια έξοδος από τον φόβο και την απόγνωση προς την ελπίδα και την αγαπητική δημιουργικότητα, από την υποκρισία στην αλήθεια, από τον ατομισμό στην κοινωνία της αγάπης, από τις ποικίλες φανερώσεις του θανάτου στην εμπειρία της αναστημένης ζωής» εύχεται στο μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος.

???û? HA?---MS??--?U???ýU//EUROKINISSI ???û? HA?---MS??--?U???ýU//EUROKINISSI ???û? HA?---MS??--?U???ýU//EUROKINISSI ???û? HA?---MS??--?U???ýU//EUROKINISSI ???û? HA?---MS??--?U???ýU//EUROKINISSI ???û? HA?---MS??--?U???ýU//EUROKINISSI ???û? HA?---MS??--?U???ýU//EUROKINISSI ???û? HA?---MS??--?U???ýU//EUROKINISSI ???û? HA?---MS??--?U???ýU//EUROKINISSI ???û? HA?---MS??--?U???ýU//EUROKINISSI

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για το Πάσχα 2016

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS