Αναστάσιμη Λιτανεία Παναγίας Παρηγορήτριας

  • Dogma
παναγίας

Αναστάσιμη, εόρτια και ευχαριστιακή Σύναξη της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Παρηγορήτριας θα τελεστεί την Κυριακή του Αντίπασχα (του Θωμά) 01/05/2022 στην Ενορία του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος.

Πρόκειται για μια εορτή  ευχαριστίας προς την Παναγία την Παρηγορήτρια για τα θαυμάσια που έχει χαρίσει στον καθένα μας ξεχωριστά αλλά και στο σύνολο της Εκκλησίας μας. Είναι πόθος και επιθυμία όσων θεραπεύθηκαν από ασθένεια με τη χάρη Της, όσων ενθαρρύνθηκαν σε δύσκολες στιγμές, όσων βρήκαν τη μητρική αγκάλη που αποζητούσαν αλλά και όλου του κόσμου που ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ταλαιπωρείται από τη δεινή καθημερινότητα εντούτοις έχουν ένα λόγο να ελπίζουν σε  μια διέξοδο από όλη αυτή την ατέρμονα πορεία της κατάπτωσης της ανθρωπότητας.

Το Πρόγραμμα της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Παρηγορητρίας  έχει ως εξής :

07:00 – 10:15 πμ Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δανιήλ, στο τέλος της οποίας θα τελεστεί Αρτοκλασία Υπέρ Υγείας όλων των πιστών και ειδικότερα των ασθενών ώστε η Παναγία μας να τους χαρίσει την υπομονή και την ίαση. Θα διανεμηθεί δε και το πασχαλινό κόκκινο αυγό, ως αναστάσιμη ευλογία.

10:30 πμ  Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Παρηγορητρίας στις οδούς τις Ενορίας μας, για να λάβουν οι ενορίτες μας την ευλογία της Παναγίας μας.

Όλοι έχουμε μετά από δύο χρόνια την ανάγκη να εορτάσουμε μεγαλοπρεπώς το Ιερό πρόσωπο της Παναγίας μας, που δε μας εγκατέλειψε ποτέ στις δύσκολες στιγμές μας.

 

TOP NEWS