Άνω κάτω ένα ολόκληρο χωριό επειδή ήθελε να αυτοκτονήσει

  • Dogma

Δραματικές ώρες έζησαν το βράδυ της Τετάρτης οι κάτοικοι των Κάτω Αρχανών στο Ηράκλειο, όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας νεαρός άνδρας Πακιστανικής καταγωγής, βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ και απειλούσε να αυτοκτονήσει.Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας μπήκε κάποια στιγμή σε κρεοπωλείο στην Πλατεία του οικισμού και αφού άρπαξε ένα μαχαίρι βγή…

Άνω κάτω ένα ολόκληρο χωριό επειδή ήθελε να αυτοκτονήσει

Δραματικές ώρες έζησαν το βράδυ της Τετάρτης οι κάτοικοι των Κάτω Αρχανών στο Ηράκλειο, όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας νεαρός άνδρας Πακιστανικής καταγωγής, βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας μπήκε κάποια στιγμή σε κρεοπωλείο στην Πλατεία του οικισμού και αφού άρπαξε ένα μαχαίρι βγήκε από το κατάστημα και άρχισε να τρέχει.

Ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου αντιλήφθηκε τις κινήσεις του και φοβούμενος τα χειρότερα άρχισε να τον κυνηγά.

Ο νεαρός Πακιστανός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κρατώντας το μαχαίρι εισέβαλλε σε κοντινό σπίτι, στο οποίο βρισκόταν την ώρα εκείνη μία τετραμελής οικογένεια.

Σε κατάσταση αλλοφροσύνης βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού και άρχισε να απειλεί ότι θα σκοτωθεί.

Στο σημείο, όπως ήταν φυσικό επικράτησε αναστάτωση, συγκεντρώθηκε κόσμος και προσπαθούσε να μεταπείσει τον άνδρα ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Τελικά, μετά από αρκετή ώρα ο Πακιστανός πείστηκε να μην υλοποιήσει την απόφαση του να βάλει τέλος στη ζωή να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα.

Πηγή: Cretalive.gr[1]

References

  1. ^Cretalive.gr (www.cretalive.gr)

ΠΗΓΗ

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ