Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη

  • Dogma
Έβρο

Παρουσία του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, του Πρωτοσυγκέλλου της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτη Συμεών Βολιώτη, Βουλευτών, πολιτευτών παρουσιάσθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το βιβλία του κ. Αναστάσιου Δημοσχάκη, Επίτιμου Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Έβρου.

Ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης παρουσίασε την Τετάρτη 3 Μαϊου και ώρα 19:30,το βιβλίο του με τίτλο «Από τον Έβρο … στην Κατεχάκη».

unnamed (1) unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5) unnamed (6) unnamed (7) unnamed

Για το βιβλίο μίλησανσουν οι: Κατσιαμάκας Ιωάννης , Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α), Αστυνομικός Διευθυντής. Γερακαράκος Γρηγόριος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ). Χριστακόπουλος Ευάγγελος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α.) Υπ/γος ε.α. ΕΛ.ΑΣ. Παπαευθυμίου Ηλίας, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Α.Π., Αντ/γος ε.α. ΕΛ.ΑΣ.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι:
Κολοβός Γιώργος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικού Προσωπικού Υπουργείου Δημόσιας Τάξης (Π.Ο.Π.Π. – Υ.Δ.Τ.). Χαρέλας Παναγιώτης, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων (Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.) ΕΛ.ΑΣ. Ντούμας Βασίλειος Πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.). Καραπατάκης Ιωάννης. Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.P.A.). Κυριαζίδης Δημήτριος , Επίτιμος Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ) και νυν βουλευτής Δράμας Ν.Δ.

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε με τις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τη συζήτηση συντόνιζε η  Δημοσιογράφος Κάτια Φωτιάδου.

Το βιβλίο «Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη» περιγράφει τους σημαντικότερους σταθμούς μιας ευδόκιμης επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Ο συγγραφέας ξεκίνησε από το Ισαάκιο Διδ/χου Έβρου το οποίο και δεν ξεχνά. Αναδεικνύει, προβάλλει και υμνεί την γενέτειρά του με τις αρχές και αξίες της οποίας πορεύτηκε κατά την ευδόκιμη διαδρομή του στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Περιγράφει τη διαχείριση κρισίμων περιστατικών που συνέβησαν στην Ελλάδα και στα οποία είχε πρωταγωνιστικό ή συνδρομητικό ρόλο. Πρόθεση του είναι το βιβλίο του να καταστεί χρήσιμο εργαλείο για τους μεταγενέστερους. Αναδεικνύει συναντήσεις του με Πολιτικούς Ηγέτες της Ελλάδας και της Ευρώπης με “γευστικά περιστατικούλια” τα οποία δεν είδαν, μέχρι σήμερα, το φως της δημοσιότητας!

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου διατίθενται:
Το 50% για τα ορφανά παιδιά της Ελληνικής Αστυνομίας, οι γονείς των οποίων έπεσαν σε βίαιο περιστατικό, είτε από τρομοκράτες είτε από σκληρούς κακοποιούς του κοινού Ποινικού Δικαίου και
Το άλλο 50% για το Θρακικό Κέντρο – Εταιρεία Θρακικών Μελετών, που στόχο έχει από εδώ και πέρα, τη σύνταξη Μελετών για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Θράκης.

φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ