Απότμημα της κάρας της Αγ. Παρασκευής υποδέχθηκαν τα Κύμινα

  • Dogma
κάρας

Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου το απόγευμα στο Προσκύνημα του Αγίου Νεκταρίου στα Κύμινα πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του αποτμήματος της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής από την Ιερά Μονή Μακρυμάλλης Ευβοίας.

Την Τιμία Κάρα που μετέφερε ο αδελφός της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Παπακωνσταντίνου, υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος στη συνέχεια χοροστάτησε στον Εσπερινό και κήρυξε τον θείο λόγο.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομο και τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Μακρυμάλλης Ευβοίας  Αρχιμ. Ιάκωβο Μπαλωμένο με την άδεια και την ευλογία των οποίων μεταφέρθηκε το απότμημα της Τιμίας Κάρας της Αγίας Παρασκευής για να συμπανηγυρίσει με τον θαυματουργό Άγιο Νεκτάριο, ενώ ευχαρίστησε και τον π. Δαμασκηνό που την μετέφερε.

Το απότμημα της Τιμίας Κάρας της Αγίας Παρασκευής θα παραμείνει στον Ιερό Ναό μέχρι την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, ενώ καθημερινά θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

YpodoxhAg.ParaskeyhsKymina 5

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

TOP NEWS