Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος – κορωνοϊός: Συγκίνηση από τη μεταφορά με ειδική κάψουλα στον Ευαγγελισμό

  • Dogma
αλβανίας

Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος. O ιδιαίτερα αγαπητός ιεράρχης διαγνώστηκε με κορωνοϊό και διακομίστηκε αεροπορικώς από τα Τίρανα στην Αθήνα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος ανέφερε, πριν την αναχώρησή του με C-130, πως “το να συμμετέχει κανείς στον κοινό πόνο είναι το δώρο Θεού”, συγκινώντας το πανελλήνιο. Πλέον, ο προκαθήμενος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, που αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς για τη νόσο Covid19.

Η παρακολούθηση της υγείας του 91χρονου ποιμενάρχη Αναστάσιου κρίθηκε επιβεβλημένη, για να λάβει την ενδεδειγμένη θεραπευτική φροντίδα. Όπως δήλωσε στο MEGA και στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο “εγώ έχω μια ευαισθησία με τους πνεύμονες, έχω ένα άσθμα πολύ καιρό. Νομίζω θα το ξεπεράσουμε”.

Πάντως, ο Αρχιεπίσκοπος υπογράμμισε ότι “το να συμμετέχει κανείς στον κοινό πόνο είναι το δώρο του Θεού”. Και εν συνεχεία, έστειλε μήνυμα ότι ο χριστιανός ανήκει στον Θεό: “Mη στεναχωριέστε. Θα περάσουμε. “Είτε ζώμεν είτε αποθνήσκομεν του Κυρίου εσμέν”. Είναι μεγάλη παρηγοριά αυτά τα πράγματα για εμάς”, δήλωσε στο Live News.

TOP NEWS