Αρχιεπίσκοπος: Η Εκκλησία είναι πάντοτε διατεθειμένη να βοηθήσει στα προβλήματα

  • Dogma
αρχιεπίσκοπος

Τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, ‘Αγγελος Τόλκας, με τον οποίο συζήτησε, μεταξύ άλλων, το μεταναστευτικό. «Συζητήσαμε για τη μεγάλη συμβολή της Εκκλησίας και τους τομείς που μπορούμε να αναζητήσουμε νέες συνεργασίες για το κρίσιμο ζήτημα του μεταναστευτικού», δήλωσε ο κ. Τόλκας, το οποίο χαρακτήρισε παγκόσμιο φαινόμενο. 

Επιπρόσθετα, τόνισε ότι «ήταν μια σημαντική συνάντηση και σε αυτό το πλαίσιο οι καλές σχέσεις μπορούν να προχωρήσουν, ώστε να έχουν αποτελέσματα που θα ευνοούν τους ανθρώπους, τη χώρα και τις τοπικές κοινωνίες». Ο υφυπουργός, μάλιστα, δεν παρέλειψε να εξάρει το έργο της Εκκλησίας και της «Αποστολής» για την πολύτιμη στήριξή της.

«Η Εκκλησία πάντοτε είναι διατεθειμένη να βοηθήσει στα προβλήματα της κάθε εποχής και της κάθε κοινωνίας», επισήμανε, από την πλευρά του, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη του υφυπουργού και ανέφερε πως αντάλλαξαν απόψεις επί πολλών θεμάτων.

αρχιεπίσκοπος

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Φωτογαφίες: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ