Αρχιεπίσκοπος και Μαριάννα Βαρδινογιάννη στο Δημήτρειο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης

  • Dogma
Βαρδινογιάννη

Το Δημήτρειο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης επισκέφθηκαν εχθές το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και η πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης
Η κ. Βαρδινογιάννη εξήρε το φιλανθρωπικό έργο της Αποστολής και δήλωσε την συμπαράστασή της στα σημαντικά προγράμματα της Αρχιεπισκοπής. Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε την κ. Βαρδινογιάννη και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές. Κατόπιν η κ. Βαρδινογιάννη και ο Αρχιεπίσκοπος, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων, μοίρασαν δώρα στα παιδιά και στην συνέχεια γευμάτισαν μαζί τους. Το ΚΔΑΠ παρέχει μετά το σχολείο προγράμματα σε 60 παιδιά, δημοτικού και γυμνασίου, ηλικιών 6-12 ετών. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν εκπαιδευτική υποστήριξη, δραστηριότητες εμπλουτισμού των ικανοτήτων και των δυνατοτήτων των παιδιών, ψυχαγωγία και φροντίδα. Το όραμα του ΚΔΑΠ είναι να εξασφαλίσει στα παιδιά πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας προγράμματα μέσα στην κοινότητά του. Μέσω των μετασχολικών προγραμμάτων που υλοποιούνται στο Κέντρο οι γονείς και οι κηδεμόνες μπορούν να εξασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους έχουν ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον να απασχοληθούν μετά το πέρας της σχολικής ημέρας.

?Q?O??????????????M? ??ó?????c???? ??? ????T?/   ?U???ýU//EUROKINISSI ?Q?O??????????????M? ??ó?????c???? ??? ????T?/   ?U???ýU//EUROKINISSI

Το ΚΔΑΠ παρέχει μαθησιακές ευκαιρίες για τα παιδιά και τις οικογένειές τους και προσφέρει καινοτόμες δημιουργικές δραστηριότητες, που εμπλουτίζουν και συμπληρώνουν τα κλασικά μαθητικά προγράμματα. Ζωγραφική, ρυθμική γυμναστική και παραδοσιακοί χοροί, μουσική, χορωδία, κατασκευές, κηπουρική, αγιογραφία, μικροϋφαντική και θεατρικό παιχνίδι είναι μερικά από τα τμήματα της δημιουργικής απασχόλησης που λειτουργούν στο Κέντρο. Τα μέλη του εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την άριστη λειτουργία του προγράμματος, το οποίο σχεδιάστηκε με γνώμονα τη φροντίδα των παιδιών και των οικογενειών τους.

TOP NEWS