Αρχιεπίσκοπος: Ο Μητροπολίτης Λαοδικείας θα βοηθήσει στην ευόδωση κοινών προσπαθειών

  • Dogma
αρχιεπίσκοπος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, Διευθυντής του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα.

Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε την αγάπη και τους χαιρετισμούς του Παναγιωτάτου στον Μακαριώτατο τονίζοντας πως «ο Πατριάρχης αισθάνεται χαρά και ευχαριστεί τον Μακαριώτατο, διότι τον προσκάλεσε και τον τίμησε για τα τριάντα χρόνια πατριαρχίας τους».

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Λαοδικείας και του ζήτησε να μεταφέρει τις ευχαριστίες και την αγάπη του στον Παναγιώτατο σημειώνοντας πως γνωρίζονται πολλά χρόνια και η αγάπη τους είναι δυνατή.

Παράλληλα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και την χαρά του τονίζοντας πως «ο Μητροπολίτης Λαοδικείας με την παρουσία του εδώ θα βοηθήσει με τον τρόπο που αυτός ξέρει και σύμφωνα με τις ανάγκες που παρουσιάζονται κάθε φορά για την αντιμετώπιση των κοινών προσπαθειών» και ευχήθηκε η συνεργασία να είναι άριστη, γόνιμη και δημιουργική.α

TOP NEWS