Αρχιεπίσκοπος σε Μητσοτάκη: «Είμαι στο πλευρό σου! Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των αρχών»

  • Dogma
εκκλησίες

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος λίγες ώρες πριν την κορύφωση του Θείου Δράματος. Τι ειπώθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό.

Ξεκάθαρος ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην συνομιλία που είχε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει του Πάσχα σε όσους σκέφτονται να κάνουν αντάρτικο.

Ο Αρχιεπίσκοπος υπογράμμισε ότι η Εκκλησία εμπιστεύεται το έργο της κυβέρνησης και τον δύσκολο και αποτελεσματικό αγώνα που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει αναλάβει για την προστασία της δημόσιας υγείας. Επισήμανε ότι η Εκκλησία βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό της Πολιτείας για όλα τα ζητήματα εθνικής σημασίας, όπως είναι αυτή η δοκιμασία, και ακολουθεί τις οδηγίες και τις υποδείξεις των αρμοδίων αρχών της, καθώς αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων των συμπολιτών μας.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο ευχήθηκε χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση στον Αρχιεπίσκοπο, ενώ τον ρώτησε πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του.

Ο κ. Ιερώνυμος τον ενημέρωσε ότι τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά και ότι θα λειτουργήσει κανονικά από σήμερα στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών.  Στη διάρκεια της επικοινωνίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε τον κ. Ιερώνυμο για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού και ευχαρίστησε την Εκκλησία για την σημαντική βοήθειά της στη συλλογική αυτή προσπάθεια.

Πηγή: www.newsit.gr

 

TOP NEWS