Αρχιεπίσκοπος: Η σκέψη μου στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής

  • Dogma
αρχιεπίσκοπος

Συγκλονισμένος, όπως άλλωστε και όλοι οι Έλληνες, από την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε τη Δυτική Αττική, δηλώνει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος σημειώνοντας πως προσεύχεται για την ανάπαυση των ψυχών των αθώων θυμάτων, ενώ οι σκέψεις του είναι μαζί με τους οικείους τους, αλλά και με όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Με αφορμή τα τραγικά γεγονότα από την φονική κακοκαιρία, που έπληξε το πρωί της Τετάρτης τη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα τη Μάνδρα, τη Μαγούλα και τη Νέα Πέραμο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος, όπως άλλωστε και όλοι οι Έλληνες, από την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε τη Δυτική Αττική. Προσεύχομαι για την ανάπαυση των ψυχών των αθώων θυμάτων και οι σκέψεις μου είναι μαζί με τους οικείους τους, αλλά και με όλους τους κατοίκους της περιοχής που, όπως φαίνεται, θα περάσουν ένα ακόμη δύσκολο βράδυ. Έχω ήδη δώσει εντολή στην “Αποστολή” να συνεργαστεί με την Ι. Μητρόπολη Μεγάρων, προκειμένου να συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις στην ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας. Ήδη από το πρωί ο Γενικός Διευθυντής της “Αποστολής” κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας έχει επικοινωνήσει με τον Σεβ. Μητροπολίτη Μεγάρων κ. Κωνσταντίνο για να συντονίσουν τις δράσεις τους και να επουλώσουν τις πληγές των αδελφών μας».

φωτογραφία αρχείου: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ